Titrēšanas metode jau vairākkārtīgi izmantota dažādu jonu koncentrācijas noteikšanai, bet šoreiz (5.martā) Jauno ķīmiķu skolas nodarbībā skolēni iepazinās ar vēl vienu titrēšanas veidu – argentometriju. Šajā metodē kā reaģentu izmanto sudraba nitrātu, kas ļauj noteikt hlorīdjonu koncentrāciju pētāmajā šķīdumā. Šoreiz pasniedzējs Āris līdzi bija paņēmis žāvēto gaļu, un uzdevums bija noteikt, cik vārāmās sāls ir ņemtajā žāvētās gaļas paraugā. Gaļa tika šķīdināta koncentrētā slāpekļskābē, kas bija jāveic ļoti uzmanīgi velkmes skapī. Parauga titrēšanu veica ar 0,1M nātrija tiocīanīda šķīdumu, kuru iepriekš pašiem bija jāpagatavo. Rezultātā pēc visai sarežģītiem, kopīgiem aprēķiniem kopā ar pasniedzēju, rezultāts sanāca nedaudz mazāks kā rakstīts uz iepakojuma, bet katrs varēja analizēt savas pieļautās kļūdas, kā arī pašas metodes precizitāti.